Vasas Gizella

Kreativitás fejlesztő, Fraktál művészet terápia vezető, Access Bars ® kezelő, Life és Business Coach

16 éve toppant be a kreativitással való foglalkozás az életembe. Több 1000 felnőtt és gyermek fordult meg a kreatív műhelyeimben ( jobb agyféltekés rajz, decoupage, üveg-, textil-, selyem-, porcelán festés, stb..) tanfolyamokon. Látva a résztvevők átváltozását, örömét és a felismerést, önbizalom növekedését, hogy igen is kreatívak, mindig arra inspirált, hogy újabb és újabb dolgokat tanuljak meg, és ezzel gazdagítsam mások életét.

Így született meg a Hozd felszínre a kreativitásod címmel a kézikönyvem. Célja, hogy rávilágítsak arra, hogy mindenkiben ott van a kreatív éne, csak aktivizálni kell. Hogy hogyan? Ebben tudok segíteni.

A Fraktál művészet terápia egy egyedi és különleges módszer. A fraktál rajz egy energiai rajz. Rezgése behatol a testünkbe, a gondolatunkba és az érzelmeinkbe. Rajzolás közben megnyílunk a magasabb tudat felé, felszabadítjuk a kreativitásunkat, kreatív energiánkat. A boldogság, az öröm, az elégedettség a lelkiség forrására kapcsolódunk közben.

A rajzterápiával lágyan, finoman, szeretettel hatunk a tudatalattira, így elindítjuk a változást, a tisztulást. Átrendezzük egy magasabb szinten a helyzetedet, amivel nem vagy megelégedve. Nem mindig kihívás mentes, de megéri.

Access Bars ® több mint két éve lépett az életembe. A könnyedség, a tudatosság, az éberség magasabb szintje érkezett így hozzám. Nagyon szeretem adni  a kezelést, és kapni is, mert mindig új lehetőséget,  újabb felismerést ad, valamint  másként választunk utána. Kéred a kezelést? Választod az ismeretlent?

Az Access eszközök és a művészet terápia alkalmazása garatntáltan bulissá teszi az életed.

Vállalkozás –  a szabadság érzetem, személyiségfejlődés – lételemem, marketing – kíváncsiságom, kreativitás – szenvedélyem,  emberek, kapcsolatok, kapcsolat építés –  az életem része, imádok új embereket megismerni.

Kapcsolódjunk!

vasas.gizella@fraktalrajz.hu