fbpx

Álmodsz vagy küzdesz a céljaiddal?

A céljainkat gyakran nem a vágyaink, hanem valamilyen trauma, hiány vagy más belső probléma motiválja. Küzdünk velük, mint egy tünettel a mögötte rejlő gondok megoldása helyett.

Erre varázsszerünk nekünk sincs. Viszont van egy jól bevált keret a célok helyes meghatározására. Vannak kérdések, amelyeket tisztáznod kell magadban. És van egy különleges rajztechnika, amelyben csukott szemmel rajzolhatsz, és választhatsz színeket.

Az ilyen ösztönös rajzolás közben nem a racionális éned kell győzködnöd, nem valaminek a pontos ábrázolása számít, hanem a meditáció és a rajzolás utáni csendbe bekúszó válaszok.

Tarts velünk június 1-jén, szombaton! Az online óránk 9:30-kor kezdődik és körülbelül 13:30-kor már el is engedünk felfrissülten élvezni az első nyári délutánt. 😊

Mivel készülünk?

  • Célok helyes meghatározása
  • Céljaiddal kapcsolatos érzelmi blokkok
  • Fraktálrajz bemutatása, közös rajzolás
  • Munkafüzet az óra anyagáról
Extra ajándék!
Ha jelentkezel elküldjük neked Hozd felszínre a kreativitásod munkafüzetünket is!

Csatlakozz hallgatói közösségünkhöz

Nálunk a rajzolás nem magányos műfaj! Várunk téged a több mint 500 fős csoportunkba, és külön, a tanfolyamhoz tartozó csoportba is meghívunk, ahol a hozzád hasonló emberekkel együtt rajzolhatsz, és dolgozhatsz a céljaid eléréséért!

Legyen június 1-je a te Újéved!

Cél és támogató fraktálok – Online

Az óra online lesz. A tanfolyam előtti napokban és a tanfolyam napján is e-mailt küldünk a belépési linkkel. Kérjük, készülj A/4-es rajzlapokkal, színes ceruzákkal, fekete tollal és jegyzetfüzettel.

Ha a bármilyen kérdésed van, vagy elakadtál a jelentkezéssel, írj nekünk az info@fraktralrajz.hu e-mail címre!

9 990 Ft (AAM)