Súgó és gyakran ismételt kérdések

Hogyan jelentkezhetek egy tanfolyamra és adhatok meg kuponkódot?

1. Helyezd a kosárba az általad kiválasztott tanfolyamot. Az elérhető időpontok közül az „Időpontok” felírat melletti legördülő menüben választhatsz.

2. A „Kosár” oldalon ellenőrizd, hogy minden megfelelő-e. Jó tanfolyamot választottál ki? Alkalmas az időpont? Van kuponkódod? Jól jelennek meg az árak?

3. Ha rendelkezel kuponkóddal, add meg a kosár táblázata alatti „Kupon” szövegmezőben, majd kattints a „Kupon beváltása” gombra. A „Kosár frissítése” gombbal ellenőrizheted az új árat a „Kosár összesen” című táblázatban a „Kupon mező” alatt.

4. A „Pénztár” oldalon add meg az adataid a rendelés leadásához.

5. A fizetés jelenleg banki utalással történik. Minden lépésről e-mailt fogunk küldeni, és ha kérdésed van, el tudsz érni minket az info@fraktalrajz.hu címen.

6. Az utalás közleményébe írd be a rendelésed azonosítóját, melyet a visszaigazoló e-mailben találhatsz meg, vagy az utalás ugyanarról a névről szóljon, amelyet ezen a felületen megadtál.

7. Az összeg beérkezése után e-mailben értesítünk, és elküldjük a tanfolyam linkjét az óra kezdete előtt. Ha a tanfolyam kezdete előtt sem kaptál tőlünk levelet, mindenképp írj nekünk!

Nem kaptam levelet a tanfolyamról!

Először is ellenőrizd a postafiókod spam vagy promóciók mappáját.

Próbáld meg a leveleződ fehérlistájára tenni a „info@fraktalrajz.hu” e-mail címet. Ha van lehetőség úgynevezett IP címek megadására, akkor ezeket az értékeket kell megadni:

 • 54.174.60.0/23
 • 143.244.80.0/20
 • 18.208.124.128/25
 • 54.174.53.128/30
 • 158.247.16.0/20
 • 54.174.59.0/24
 • 54.174.63.0/24
 • 3.93.157.0/24
 • 54.174.52.0/24
 • 139.180.17.0/24
 • 54.174.57.0/24

A Freemail szolgáltatóval előfordultak gondok, ezért érdemes lehet más postafiókkal is megpróbálnod a regisztrációt, és küldd el számunkra az új címed. Ha véletlenül félregépelted a címed, akkor is kimaradsz a levelekből. Ekkor érdemes írnod nekünk, és ellenőrizzük.

Ha továbbra is fennáll a hiba, jelezd nekünk az info@fraktalrajz.hu e-mail címen.

Hogyan kell csatlakozni egy órához?

Minden tanfolyam előtti napon, illetve pár órával a tanfolyam előtt levelet fogunk küldeni neked az óra linkjével. Kattints a tanfolyam kezdete előtt pár perccel a hivatkozásra vagy a „Csatlakozás az órához” gombra a levélben a csatlakozáshoz.

Kattints a „Folytatás ebben a böngészőben” gombra, ha programletöltés nélkül szeretnél belépni az órára.

Engedélyezd a hozzáférést a webkamerádhoz és mikrofonodhoz. Ha nem szeretnél látszódni a beszélgetésben, ki tudod kapcsolni ezeket a lehetőségeket. Az engedélyezés ablak a bal felső sarokban fog megjelenni.

Add meg a neved a felső sorban, és ellenőrizd, hogy kapcsolódik-e a kamerád és mikrofonod.

Ha beléptél a szobába, akkor a felső soron a „Kérdések és válaszok” opcióval kérdéseket küldhetsz be, a „Csevegés” gombbal a chatszobába léphetsz be. A „Kamera” és „Mikrofon” gombokkal ki- és bekapcsolhatod az eszközeid.

A tanfolyam előadás része alatt kikapcsoljuk a mikrofonod, de nyugodtan küldj be kérdéseket vagy írj a chat-be. Az előadás végén beszélgetünk és rajzolunk is. 🙂

Nem tudok csatlakozni az órához!

Ebben az esetben a böngésződ inkognitó módjában nyisd meg a tanóra linkjét. Emellett ajánljuk, hogy a Microsoft Edge, Google Chrome vagy Mozilla Firefox böngészőket használd.

Nyisd meg a levelünket a csatlakozási gombbal. Ha a fent javasolt böngészők egyikében nyitottad meg a levelet, kattints jobb egérgombbal a csatlakozás gombra, és válaszd ki a megnyitás privát / inkognitó ablakban elemet.

A Microsoft Teams programba való regisztráció, és annak letöltése is segíthet okostelefonra vagy számítógépre: Letöltés.

Nem működik a hang, webkamera vagy mikrofon!

Először is ellenőrizd, hogy nincs-e a megbeszélésben kikapcsolva a webkamerád, mikrofonod vagy nem kapcsoltad-e le hangszóróid. A programban van egy menü is, ahol kiválaszthatod a mikrofonod és kamerád.

A felső menüsorban kattints a három pöttyel jelzett „Továbbiak” gombra, majd válaszd ki az „Eszközbeállítások” opciót. A oldalsó menükben megkeresheted a kamerád, hangfalad és mikrofonod.

Zárj be minden más ablakot a gépeden, csak a tanfolyam fusson.

A Microsoft Teams programba való regisztráció, és annak letöltése is segíthet okostelefonra vagy számítógépre: Letöltés.

Milyen eszközökre van szükségem a fraktálrajzoláshoz?

Minden tanfolyam leírásában találhatsz egy listát a szükséges rajzeszközökkel, illetve ajánljuk blogjegyzésünket, amelyben részletesebben is írunk a rajzeszközökről.

Hogyan szkenneljem be a rajzaimat?

Ha nem rendelkezel szkennerrel vagy lapolvasóval, ajánljuk a Microsoft Lens (Android és IPhone) vagy Google Fotószkenner applikáció használatát az okostelefonodon.

Kérjük, ügyelj arra, hogy a rajz megfelelően legyen forgatva a kész képen, illetve ne használj a színeket módosító szűrőket. A rajzlapon ne legyenek árnyékok vagy idegen tárgyak.

Érdemes elnevezned a képfájlokat (például dátum és ciklus kódja), hogy könnyebben be lehessen azonosítani.