A tudatosság vonala – Online

47 800 Ft

A tudatosság vonala – Bevezetés a fraktálrajzolás módszerébe workshopunkon megtanulod a fraktálrajzolás alapvető elemeit, és elkészíted első fraktálciklusod. A tanfolyam célja a relaxáció, megerősödés, változások kezdeményezése, nyitás új lehetőségek felé és potenciálod fejlesztése. A workshop időtartama: 6 óra (2 alkalommal 3 óra) + mentorálás.

Cikkszám: N/A Kategória:

Program: A kezdeti (diagnosztikai) rajz megrajzolása, a korrekció bevezetése, a módszer története, funkciója és alkalmazása, színrezgés.

A workshopot azzal kezdjük, hogy megrajzoljuk az első rajzunkat, az ún. lelkünk önarcképét. Mindezt csukott szemmel! A vonalakon és a színeken keresztül információt kapunk a belső állapotunkról. Mondhatni ekkor „látjuk” meg önmagunkat és a lelkünket a vonalak és a színek vizuális elemein keresztül.

A lélek önarcképének és intuitív ciklusának (diagnosztikai és korrekciós rajzok) megrajzolásával fraktál utazásra indulsz. Ezeknek a konkrét rajzoknak a megrajzolásának technikáját sajátíthatod el a workshopon, amely a módszer megismerésére szolgál. A rajztechnikák mellett megtudhatsz többet a módszer történetéről, funkciójáról és alkalmazásáról. A workshopon megszerzett tudás elegendő az első fraktálciklus elkészítéséhez.

Az első rajz megrajzolása után megtanítom, hogyan kell korrekciós rajzokat rajzolni. Az egyensúly és a harmónia megteremtését szolgálják életed különböző területein.

A workshop után tudni fogod megrajzolni a saját fraktálciklusod (az úgynevezett intuitív ciklust), amely 21 rajzból áll.

3 diagnosztikus rajzot kell elkészítened, majd következik a mini ciklus és a nagy ciklus. A mini ciklus 5 rajzból áll, ez a spontán rajz sorozata, majd a nagy ciklus, ami 13 irányított rajzból áll.

A rajzokat otthon készíted, alkalmanként velem, mint mentorral egyeztetve, és segítek a teljes ciklus alatt.

*egyéni munka és konzultáció – megegyezés szerint

Időpont

2023. szeptember 7. és 14., 18:30, 2023. október 11. és 18., 18:30, 2023. november 18. 9:00-15:30, 2023. december 4. és 11. 18:30