Színekkel a sikerig tanfolyam gyermekeknek – Online (előjelentkezés)

29 700 Ft

Fontos a tanulás, a világ működésének megtanítása a gyerekek számára, de ne feledkezzünk meg a belső világukról sem! A program célja a figyelem, koncentráció, türelem, kognitív és érzelmi funkciók és kreativitás fejlesztése, illetve az érzelmi egyensúly megteremtése. A program 3 hónapig tart, díja havonta fizetendő.

Várjuk az előjelentkezésed! Rendeld meg tanfolyamunk és elég a kihirdetett dátum előtt 3 munkanappal fizetned.

A „Színekkel a sikerig” program célja a gyermekek és fiatalok potenciáljának fejlesztése, iskolai sikereiknek javítása. Ebben a programban a gyerekek egyre jobban megismerik a fraktálrajzok rajzolásának szabályait. A program célja a motorika és érzékelés készségek, az agy és a potenciál fejlesztése. Rajzolás közben egy új világ nyílik meg a gyermekek előtt.

A tanfolyamot grafomotorikai gyakorlatokkal kezdjük, majd a fraktálrajzban használt elemeket ismerik meg. Ezeket különböző irányból nyitott szemmel lerajzoljuk, gyakoroljuk. Ez után már az izgalmasabb része következik, amikor csukott szemmel kell mindezt megtenni. A fraktálrajz szabályai szerint fogunk színezni, megismerve a színeket és jelentésüket. A kitartó munka végére egy absztrakt egyedi, különleges rajz jön létre, amely tükrözi a gyermek fejlődését és fejleszti a kreativitását.

A gyermek foglalkozáson egy kisérő is részt vehet, aki természetesen szintén velünk rajzolhat.

A programon 5 éves kortól lehet részt venni. A csoportokat életkor szerint alakítjuk ki.

A tanfolyam 12 workshopból áll (3 hónap), hetente egy alkalommal (1-1,30 óra) – a gyermek életkorától függően.