Természet, feléledés és rajzolás

A tavasz a természet újéve. A hangos újévi ünneplések és a téli fáradság után most, amikor a rajzlapokon látott minták visszaköszönnek az éledező természetben érzünk igazán erőt arra, hogy változzunk. Segítsük ezt a folyamatot, osszuk meg alkotásainkat egymással, és tarts velünk apránként, minden hónapban egy kis változással a jó irányba!

Mikkel készülünk…

Ameddig nincs minden szépen elkészítve, csak szűkszavúan mesélünk. 😉

Egy profi stúdióban forgattunk nemrég, mivel videós téren készülünk egy kis újdonsággal. Hamarosan iskolánk tantervéről is egy átláthatóbb, kidolgozottabb ábrát készítünk.

Aktuális tanfolyamok

A jelenlét vonala – Március 21.

Fejleszd a koncentrációs készséged, motorikád, megfigyelőkészséged.

A tudatosság vonala – Április 4. és 11.

Tanuld meg a fraktálrajzolás alapvető elemeit, és készítsd el az első fraktálciklusod.

Művészi fraktálok – Április 15.

Célja kreativitásod, eredetiséged, képzeleted fejlesztése, az észlelésed fejlesztése, a sematikus rajz- és gondolkodásmód felfedezése.

Lásd a láthatatlant

Sok új rajzolót köszönthetünk közösségünkben, és szeretnénk nekik is lehetőséget adni arra, hogy ingyenesen megismerjék egyik legnépszerűbb módszerünket a Lásd a láthatatlant. Ha szeretnéd fejleszteni a látásmódod, és próbára tenni magad a csukott szemmel rajzolásban, tarts velünk március 12-én!

Hogyan változtasd meg a hétköznapjaid a beszédstílusoddal

Ha éppen nem a rajzolással próbálod fejleszteni a gondolkodásmódodat, akkor jó gyakorlat lehet a fogalmazásod, beszédstílusod megváltoztatása. Az ahogyan beszélünk is óriási hatással van magunkra és a környezetünkre. A legérdekesebb dolgot is lehet száraz, kedvtelen módon prezentálni, de egy hétköznapi pillanat is lehet meseszerű, ha szóba is meglátjuk azt az oldalát.

Tudj meg többet legújabb blogbejegyzésünkben!