Új év, új témakörök

Az Újév fontos ünnepnap számunkra, hiszen az egész világon ez az új kezdet, az önfejlődés szimbóluma. Ennek szellemében mi is újítunk, és új technikákat mutatunk meg.

A tavalyi indulásunkkor álmodni se mertük, hogy ilyen sok mesés rajzot láthatunk, és megoszthatjuk szenvedélyünket az alkotásban és fejlődésben. 💓 Az új tanfolyamok mellett még rengeteg dolog vár megvalósításra idén, még nagyon kevés mezőt színeztünk ki a Lélekvonal fraktálrajzában. 😉

A fraktálrajzolás és a stressz

Január 11.

Évindító témánk a stressz, a motívumok és a fraktálrajzolás kapcsolata. Ingyenes óránkon január 11-én, 18:30-kor egy gondolatébresztővel kezdünk és megrajzoljuk az év első energiarajzát. A csatlakozáshoz az óra kezdete előtt figyeld a Facebook oldalunkat, ahol megosztjuk az online szoba linkjét.

A jelenlét vonala – az autonóm ciklus

Január 18.

Új tanfolyamunk első órája január 18-án lesz. Célja, hogy különböző motívumokon keresztül a koncentrációd más-más szempontból tud fejleszteni. Az autonóm ciklus nagyban eltér az intuitív ciklustól, és egy nagyon színes rajzkihívást nyújt.

Cél és támogató fraktálok

Január 25.

A jelenlét vonala után rátérünk a fraktálrajzok egy másik típusára a cél és támogató fraktálokra. Első körben egy ingyenes alkalomra szeretnénk hívni titeket, ahol belekóstolunk a témakörbe. Erről hamarosan még több információval jelentkezünk, szóval kövesd Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le az újdonságokról!